fbpx

Spusťte si kurz zdarma

Registrace

Postup registrace je velmi jednoduchý, instrukce máte dole v modrozeleném poli. O svou emailovou adresu se nemusíte obávat. Budeme s ní zacházet dle zákona (GDPR) a v každém emailu, který Vám po registraci pošleme bude odkaz, na kterém můžete ihned svou registraci zrušit. Bližší informace o ochraně Vašich údajů naleznete kliknutím na odpovídající odkaz v zápatí každé stránky tohoto webu.

Vložte svou emailovou adresu do následujícího formuláře, potvrďte souhlas kliknutím na políčko a klikněte na tlačítko „Spustit kurz zdarma“.

S Vaší údaji budeme nakládat dle zákona a požadavků GDPR. Více informací o ochraně Vašeho soukromí naleznete v zásadách na ochranu osobních údajů. Vaši registraci budete moci zrušit kliknutím na odpovídající odkaz, který vám pošleme v každém emailu po dokončení vaší registrace.

Na vaši adresu odešleme emaily, které vás budou, společně s obsahem webových stránek, provázet kurzem. Těchto emailů je v této chvíli 14, časem se může toto množství změnit s tím, jak kurz optimalizujeme. Kromě toho vás budeme informovat pokaždé, když přidáme nějaký obsah nebo zkrátka v případech, kdy je nutné vás upozornit na novinky, které se týkají péče a rehabilitace po mrtvici.

DOPORUČENÍ

Pokud jste tak ještě neučinili, zaregistrujte na těchto stránkách. Získáte tím zdarma kurz moderní péče a rehabilitace nemocného po mrtvici, který pro vás vytvořili přední lékaři a experti na toto téma. V desítkách videí získáte jasno v tom, jak o nemocného pečovat tak, aby jeho zotavení bylo co nejrychlejší a nejúčinnější. Budeme vám také zasílat novinky a aktualizace. Z obdobného důvodu doporučujeme také sledovat naši stránku na Facebooku.

NEJNOVĚJŠÍ TIPY

Kurz péče o pacienta

Spusťte si unikátní kurz praktických znalostí rehabilitace a péče o pacienta po mrtvici pro rodinu a blízké